O brendu

Kompanija LONCIN, sa više od 10 godina iskustva u industriji, ističe se kao vodeći proizvođač motocikala, motora za motocikle i različite mašinerije. Osnovana 1993. godine, kontinuirano se razvijala i usavršavala, te danas sa ponosom koristinaprednu tehnologiju i profesionalne proizvodne kapacitete.

Jedan od neosporivih uspeha kompanije LONCIN je saradnja sa renomiranom kompanijom BMW, kao i drugim poznatim internacionalnim kompanijama. Kroz ove partnerske odnose, uspeli su da unapredimo mehanizam poslovanja, postavljajući nove standarde u industriji.

Dizajn i Performanse

Jedna od najvažnijih karakteristika Loncin ATV vozila je njihova izdržljivost. Napravljena od visokokvalitetnih materijala, ova vozila mogu izdržati ekstremne uslove i teške terene. Bez obzira da li se vozite po snegu, blatu ili kamenju, Loncin ATV vozila će se nositi sa svim izazovima bez ikakvih problema. Udobnost vožnje je takođe aspekt koji je Loncin uzimao u obzir prilikom dizajniranja ovih vozila. Sa udobnim sedištima i ergonomskim upravljačem, vožnja će biti prava uživancija.

cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Modeli

XWolf 300
XWolf 550
XWolf 700 L

IZDVAJAMO IZ PONUDE

Možda vas interesuje

Nautički program

Naša selekcija plovila garantuje vam neponovljivo iskustvo na vodi.
Pružite sebi mogućnost da uživate u visokom nivou luksuza
i udobnosti dok istražujete prelepe destinacije

Moto program

Uz nas, vaša avantura na dva točka
postaje još uzbudljivija i komfornija. Otkrijte svet moto avanture
i prepustite se nezaboravnim moto iskustvima.

Podrška za klijente ATV & NAUTICA centra

Servis i održavanje

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Zato svim našim kupcima obezbeđujemo efikasnu uslugu kako bi mogli bezbrižno uživati u korišćenju plovila ili vozila.

Oprema

Uz glavni prodajni program, osiguravamo i sve potrebne dodatke kako biste bili potpuno opremljeni za svaku avanturu na vodi ili kopnu.

Transport plovila

Vaše poverenje je naš prioritet, stoga se obratite nama za sve informacije i detalje vezane za promenu destinacije vašeg plovila.

Staro za novo

Ukoliko ste vlasnik plovila, motora ili ATV-a kupljenog u ATV & NAUTICA centru, nazovite nas i lako i jednostavno zamenite stari model za noviji.

NEWSLETTER

Prijavite se za najnovije vesti i uživajte u svim pogodnostima koje vam pruža ATV & NAUTICA centar.
Vaša avantura počinje ovde!

Pratite nas @atv_nautica