O brendu

Od kada se pojavio pre dve decenije, Segway je posvećeno radio na tome da svetu pruži tehnološki najnaprednija vozila. 

Danas, brend u svom portfoliu ima više od 1.000 ključnih patenata u dizajnu vozila, zdravstvu, tehnologijama samobalansiranja, IOT / IOV tehnologijama, a mnogi od brojnih inovativna proizvoda su doslovno promenili svet. Takođe, Segway sarađuje i isporučuje tehnologije vodećim svetskim kompanijama kao što su Ford, BMW, GM, Ferrari, SEAT, Intel, Google, Amazon i druge.

2018. godine osnovano je posebno odeljenje Segway Technology Co. Ltd. za istraživanje, razvoj, proizvodnju i prodaju terenskih vozila – ATV, SSV i UTV, koji danas prepoznajemo kao Segway Powersports.

Dizajn i Performanse

SEGWAY linija impresionira svojom raznolikošću modela koje nudi, od vrhunskog FUGLEMAN modela za terensku i rekreativnu vožnju, preko sportsko-rekreativnog VILLAIN modela, do moćnog SNARLER vozila koje je spremno za sve terene. Aerodinamika je besprekorna, zahvaljujući pažljivo dizajniranim površinama i spojevima. Sva tri vozila dolaze sa bogatim izborom voznih opcija, uključujući inovativnu hibridnu verziju koja predstavlja vrhunac tehnologije koju je SEGWAY kompanija usavršila. 

cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Serije i modeli

IZDVAJAMO IZ PONUDE

Možda vas interesuje

Nautički program

Naša selekcija plovila garantuje vam neponovljivo iskustvo na vodi.
Pružite sebi mogućnost da uživate u visokom nivou luksuza
i udobnosti dok istražujete prelepe destinacije

Moto program

Uz nas, vaša avantura na dva točka
postaje još uzbudljivija i komfornija. Otkrijte svet moto avanture
i prepustite se nezaboravnim moto iskustvima.

Podrška za klijente ATV & NAUTICA centra

Servis i održavanje

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Zato svim našim kupcima obezbeđujemo efikasnu uslugu kako bi mogli bezbrižno uživati u korišćenju plovila ili vozila.

Oprema

Uz glavni prodajni program, osiguravamo i sve potrebne dodatke kako biste bili potpuno opremljeni za svaku avanturu na vodi ili kopnu.

Transport plovila

Vaše poverenje je naš prioritet, stoga se obratite nama za sve informacije i detalje vezane za promenu destinacije vašeg plovila.

Staro za novo

Ukoliko ste vlasnik plovila, motora ili ATV-a kupljenog u ATV & NAUTICA centru, nazovite nas i lako i jednostavno zamenite stari model za noviji.

NEWSLETTER

Prijavite se za najnovije vesti i uživajte u svim pogodnostima koje vam pruža ATV & NAUTICA centar.
Vaša avantura počinje ovde!

Pratite nas @atv_nautica