O brendu

Voge je ekskluzivni premium brend koji potiče iz radionice ugledne kompanije Loncin, jednog od najvećih industrijskih giganta sa impresivnim godišnjim proizvodnim kapacitetom od preko 2,5 miliona motocikala. Loncin, sa renomeom proizvođača delova i kompletnih motocikala već dugi niz godina uživa poverenje radeći za svetski poznate brendove kao što su Honda, MV Agusta i BMW Motorrad, pa nekoliko vrhunskih automobilskih marki koje imaju privilegiju da sarađuju sa Loncinovim vrhunskim stručnjacima.

Voge motocikli su izuzetno atraktivni na evropskom tržištu i predstavljaju potpuno novu inovaciju. Međutim, malo je poznat detalj da se motocikli proizvedeni od strane Voge, a pod poznatim zapadnim brendovima, već godinama voze na putevima širom naše zemlje. Voge koristi tu dragocenu ekspertizu i neprestano usavršava stroge i kontrolisane procese razvoja i proizvodnje kako bi direktno donelo sve te privilegije vozačima.

Dizajn i Performanse

Svaki jedinstven model motocikla sa potpisom Voge, karakteriše vrhunski dizajn u skladu sa najsavremenijim trendovima, neuporediv kvalitet komponenti.i izuzetno povoljna cena. Ovi motocikli se mogu pohvaliti sa nekoliko prestižnih karakteristika, uključujući Nissin kočnice, KYB viljušku i Bosch ABS sistem. Sve ove fantastične osobine garantuju sigurniju i uzbudljivu vožnju za sve zaljubljenike u motociklizam.

cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Serije i modeli

NAKED serija

125R         300R         500R         525R

SPORT serija
CLASSIC serija

300AC        300ACX       500AC       525ACX

SKUTER serija

SR1ADV       SR1       SR3       SR4 max

ADVENTURE serija

250RALLY       300RALLY       300DS       500DS

500DSX       525DSX       650DS       650DSX       900DSX

IZDVAJAMO IZ PONUDE

Možda vas interesuje

Nautički program

Naša selekcija plovila garantuje vam neponovljivo iskustvo na vodi.
Pružite sebi mogućnost da uživate u visokom nivou luksuza
i udobnosti dok istražujete prelepe destinacije

ATV program

Bez obzira da li ste početnik ili iskusan vozač,
ATV vožnja će vam pružiti nezaboravno iskustvo koje ćete dugo pamtiti.
Upustite se u avanturu na četiri točka i osetite strast i uzbuđenje!

Podrška za klijente ATV & NAUTICA centra

Servis i održavanje

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Zato svim našim kupcima obezbeđujemo efikasnu uslugu kako bi mogli bezbrižno uživati u korišćenju plovila ili vozila.

Oprema

Uz glavni prodajni program, osiguravamo i sve potrebne dodatke kako biste bili potpuno opremljeni za svaku avanturu na vodi ili kopnu.

Transport plovila

Vaše poverenje je naš prioritet, stoga se obratite nama za sve informacije i detalje vezane za promenu destinacije vašeg plovila.

Staro za novo

Ukoliko ste vlasnik plovila, motora ili ATV-a kupljenog u ATV & NAUTICA centru, nazovite nas i lako i jednostavno zamenite stari model za noviji.

NEWSLETTER

Prijavite se za najnovije vesti i uživajte u svim pogodnostima koje vam pruža ATV & NAUTICA centar.
Vaša avantura počinje ovde!

Pratite nas @atv_nautica