O brendu

Nadahnut predivnim prizorom glisera koji je prolazio pored njegovog prozora, Henry Jeanneau, čovek izvanrednog talanta za avione i automobile, iskazao je želju da se posveti kreiranju plovila. Njegova strast prema ovom vodenom sportu doprinela je stvaranju brenda koji će ostaviti trajan pečat u svetu plovidbe. Danas, Jeanneau predstavlja pravu ikonu nautičke industrije, sa stotinama hiljada zadovoljnih vlasnika širom sveta. Njihova impresivna kolekcija plovila, koja obuhvata sve vrste plovila od luksuznih jahti do dinamičnih glisera, odražava neprekidnu inovaciju, vrhunski kvalitet i besprekornu eleganciju.

Dizajn i Performanse

Jedna od prednosti Jeanneau brodova je što su izuzetno jednostavni za upravljanje. Bez obzira da li ste iskusni mornar ili početnik, ovaj brend vam omogućava da plovite bez stresa i brige. Zahvaljujući pažljivo osmišljenim kontrolama i intuitivnom upravljanju, svako putovanje sa Jeanneau brodom će biti pravo zadovoljstvo.

cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Jeanneau brodovi su jedan od najboljih načina za fantastično iskustvo na vodi. Sa nebrojenim opcijama i modelima, ovaj brend nudi nešto za svakoga. Uživajte u nezaboravnim trenucima sa porodicom i prijateljima dok istražujete vode i otkrivate nove destinacije.

Serije i modeli

DB serija

DB/37 IB       DB/37 OB       DB43/IB       DB43/OB

Izdvajamo iz ponude

Možda vas interesuje

Moto program

Uz nas, vaša avantura na dva točka
postaje još uzbudljivija i komfornija. Otkrijte svet moto avanture
i prepustite se nezaboravnim moto iskustvima.

ATV & NAUTICA salon 2

Posetite naš specijalizovani salon sa širokim asortimanom
motocikala i ATV vozila i upoznajte se sa svim dostupnim modelima.
Adresa: Svetolika Nikačevića 1

ATV program

Bez obzira da li ste početnik ili iskusan vozač,
ATV vožnja će vam pružiti nezaboravno iskustvo koje ćete dugo pamtiti.
Upustite se u avanturu na četiri točka i osetite strast i uzbuđenje!

Podrška za klijente ATV & NAUTICA centra

Servis i održavanje

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Zato svim našim kupcima obezbeđujemo efikasnu uslugu kako bi mogli bezbrižno uživati u korišćenju plovila ili vozila.

Oprema

Uz glavni prodajni program, osiguravamo i sve potrebne dodatke kako biste bili potpuno opremljeni za svaku avanturu na vodi ili kopnu.

Transport plovila

Vaše poverenje je naš prioritet, stoga se obratite nama za sve informacije i detalje vezane za promenu destinacije vašeg plovila.

Staro za novo

Ukoliko ste vlasnik plovila, motora ili ATV-a kupljenog u ATV & NAUTICA centru, nazovite nas i lako i jednostavno zamenite stari model za noviji.

NEWSLETTER

Prijavite se za najnovije vesti i uživajte u svim pogodnostima koje vam pruža ATV & NAUTICA centar.
Vaša avantura počinje ovde!

Pratite nas @atv_nautica