O brendu

Saxdor Yachts je privatno vlasništvo finskih proizvođača premium brodova, sa sedištem u Helsinkiju. Njegova podružnica, Saxdor Shipyard, nalazi se u Elk, Poljska. Tim iza ovog brenda je iskusan i nagrađivan. Sakari Mattila, osnivač Saxdora, takođe je osnovao Aquador, Paragon, XO brodove i Axopar.

Brend Saxdor predstavlja performanse, dizajn i veću vrednost za vaš novac. Mi snažno verujemo u pravljenje modernih, moćnih čamaca koji su užitak za upotrebu i uvek nude više vrednosti.

Dizajn i Performanse

Saxdor-ova filozofija dizajna može se opisati kao kombinacija italijanskog vrhunskog dizajna, američke funkcionalnosti, nemačkog kvaliteta, francuske konkurentne cene i skandinavskog načina plovidbe. Inovativni dizajn broda, gde svaki kvadratni centimetar ima svoju svrhu, način je na koji se izražavaju inženjeri Saxdora.

cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Dvostepeno V-dno je izuzetno sposobno da brzo i jednostavno klizi kroz talase, pružajući stabilnost čak i u nemirnim uslovima. Osim toga, pametno dno poboljšava efikasnost goriva, što predstavlja jednu od ključnih karakteristika Saxdor konceptualnog razmišljanja.

Modeli

Saxdor 200 Saxdor 205 Saxdor 270 GTO Saxdor 320 GT Saxdor 320 GTC Saxdor 320 GTO Saxdor 400 GTO / GTC keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Izdvajamo iz ponude

Možda vas interesuje

Moto program

Uz nas, vaša avantura na dva točka
postaje još uzbudljivija i komfornija. Otkrijte svet moto avanture
i prepustite se nezaboravnim moto iskustvima.

ATV & NAUTICA salon 2

Posetite naš specijalizovani salon sa širokim asortimanom
motocikala i ATV vozila i upoznajte se sa svim dostupnim modelima.
Adresa: Svetolika Nikačevića 1

ATV program

Bez obzira da li ste početnik ili iskusan vozač,
ATV vožnja će vam pružiti nezaboravno iskustvo koje ćete dugo pamtiti.
Upustite se u avanturu na četiri točka i osetite strast i uzbuđenje!

Podrška za klijente ATV & NAUTICA centra

Servis i održavanje

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Zato svim našim kupcima obezbeđujemo efikasnu uslugu kako bi mogli bezbrižno uživati u korišćenju plovila ili vozila.

Oprema

Uz glavni prodajni program, osiguravamo i sve potrebne dodatke kako biste bili potpuno opremljeni za svaku avanturu na vodi ili kopnu.

Transport plovila

Vaše poverenje je naš prioritet, stoga se obratite nama za sve informacije i detalje vezane za promenu destinacije vašeg plovila.

Staro za novo

Ukoliko ste vlasnik plovila, motora ili ATV-a kupljenog u ATV & NAUTICA centru, nazovite nas i lako i jednostavno zamenite stari model za noviji.

NEWSLETTER

Prijavite se za najnovije vesti i uživajte u svim pogodnostima koje vam pruža ATV & NAUTICA centar.
Vaša avantura počinje ovde!

Pratite nas @atv_nautica