O nama

ATV & NAUTICA centar se prostire na 10.000 m2 otvorenog i 3.000 m2  zatvorenog prostora u sklopu kog se nalazi servis za ATV vozila, brodske i vanbrodske motore, zimovnik za plovila i nova marina.

Pobrinuli smo se da na naše tržište dovedemo vrhunske brendove iz nautičkog, moto i ATV sveta avanture, a naš trenutni portfolio čine: Sea Ray, Jeanneau, Saxdor, Suzuki Marine, Raymarine, VOGE, Peugeot Motors, Segway Powersports, Loncin.

Zavidnim kvalitetom i dugogodišnjim unapređivanjem, te korišćenjem vrhunskih materijala, ostvarili smo svoju nameru – dugogodišnje zadovoljstvo svojih klijenata.

cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Kako bismo upotpunili ponudu i klijentima omogućili da sa nama mogu da idu svim putevima, proširili smo ponudu u sklopu poslovanja na ATV i moto program, pa smo 2023. zbog povećanog obima poslovanja otvorili specijalizovani Moto i ATV salon na Novom Beogradu.

Naši klijenti su navikli da kod nas dobiju kompletnu uslugu, a njima ostaje samo da uživaju, što smo im omogućili kroz servis i održavanje plovila i motora, marinu i zimovnik za plovila, kao i transport… i to sve na jednom mestu  u ATV & NAUTICA centru.

Podrška za klijente
ATV & NAUTICA centra

Servis i održavanje

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Zato svim našim kupcima obezbeđujemo efikasnu uslugu kako bi mogli bezbrižno uživati u korišćenju plovila ili vozila.

Dodatna oprema

Uz glavni prodajni program, osiguravamo i sve potrebne dodatke kako biste bili potpuno opremljeni za svaku avanturu na vodi ili kopnu.

Transport plovila

Vaše poverenje je naš prioritet, stoga se obratite nama za sve informacije i detalje vezane za promenu destinacije vašeg plovila.

Staro za novo

Ukoliko ste vlasnik plovila, motora ili ATV-a kupljenog u ATV & NAUTICA centru, nazovite nas i brzo i jednostavno izvršite zamenu za novi model.

NEWSLETTER

Prijavite se za najnovije vesti
i uživajte u svim pogodnostima
koje vam pruža ATV & NAUTICA centar.
Vaša avantura počinje ovde!