O brendu

Sa više od 10 godina iskustva, možemo sa sigurnošću reći da se Peugeot Motocycles odlikuje optimističnim pristupom i dubokim poštovanjem prema pojedincima. Mi cenimo vašu originalnost i posebnost, i želimo vam omogućiti da živite u potpunoj harmoniji sa mestom u kome živite i ljudima oko vas.

Peugeot Motocycles je brend koji se ističe po svojoj izuzetnoj pouzdanosti, posvećenosti sigurnosti i stalnim inovacijama. Njihovi modeli imaju vrhunske vožne performanse i dizajnirani su da se nose sa svim vrstama terena i uslova.

Dizajn i performanse

Svaki Peugeot skuter je dizajniran i proizveden prema standardima i sa pažnjom prema detaljima karakterističnim za francuski kvalitet. Iako se vizija savršenog skutera menja od zemlje do zemlje i od korisnika do korisnika, Peugeot Motocycles svakome omogućava da iscrtava svoju sopstvenu rutu zahvaljujući širokom spektru modela, od 50 cc do 400 cc, sa 2 ili 3 točka, sa električnim ili termičkim motorom.

cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Modeli

METROPOLIS
SPEEDFIGHT
DJANGO
STREETZONE

IZDVAJAMO IZ PONUDE

Možda vas interesuje

Nautički program

Naša selekcija plovila garantuje vam neponovljivo iskustvo na vodi. Pružite sebi mogućnost da uživate u visokom nivou luksuza i udobnosti dok istražujete prelepe destinacije.

ATV vozila

Bez obzira da li ste početnik ili iskusan vozač, ATV vožnja će vam pružiti nezaboravno iskustvo koje ćete dugo pamtiti.
Upustite se u avanturu na četiri točka
i osetite strast i uzbuđenje!

Podrška za klijente
ATV & NAUTICA centra

Servis i održavanje

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Zato svim našim kupcima obezbeđujemo efikasnu uslugu kako bi mogli bezbrižno uživati u korišćenju plovila ili vozila.

Dodatna oprema

Uz glavni prodajni program, osiguravamo i sve potrebne dodatke kako biste bili potpuno opremljeni za svaku avanturu na vodi ili kopnu.

Transport plovila

Vaše poverenje je naš prioritet, stoga se obratite nama za sve informacije i detalje vezane za promenu destinacije vašeg plovila.

Staro za novo

Ukoliko ste vlasnik plovila, motora ili ATV-a kupljenog u ATV & NAUTICA centru, nazovite nas i brzo i jednostavno izvršite zamenu za novi model.

NEWSLETTER

Prijavite se za najnovije vesti
i uživajte u svim pogodnostima
koje vam pruža ATV & NAUTICA centar.
Vaša avantura počinje ovde!