Istražite! Otkrijte! Živite! Dobrodošli u uzbudljiv svet
avanture i uzbuđenja na vodi,
asfaltu i off-road iskustva.
ATV VOZILA MOTORI NAUTIKA
cdn_helper

Sa zadovoljstvom ističemo da je ATV & NAUTICA centar već 15 godina ekskluzivni uvoznik i distributer renomiranih brendova u nautičkoj, moto i ATV industriji za Adria regiju i Srbiju. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu i stručnosti, uspeli smo da izgradimo reputaciju kao vodeći partner u ovim oblastima.

cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

nautika

Naša selekcija plovila i dodatne opreme garantuje vam neponovljivo iskustvo na vodi. Pružite sebi mogućnost da uživate u visokom nivou luksuza i udobnosti dok istražujete prelepe destinacije.

Suzuki
vanbrodski motori

Suzukijeva revolucionarna tehnologija 4-taktnih motora postavlja nove standarde u svim segmentima motorne industrije. Njihovi inovativni motori, koji spajaju lakoću i snagu, nadmašuju sve konkurente po performansama i pouzdanosti.

motori

Uz nas, vaša avantura na dva točka
postaje još uzbudljivija i komfornija. Otkrijte svet moto avanture  i prepustite se nezaboravnim moto iskustvima!

ATV & NAUTICA salon 2

Posetite naš specijalizovani salon
sa širokim asortimanom
motocikala i ATV vozila i upoznajte se
sa svim dostupnim modelima.
Adresa: Svetolika Nikačevića 1

ATV / SSV / UTV

Bez obzira da li ste početnik ili iskusan vozač, ATV vožnja će vam pružiti nezaboravno iskustvo koje ćete dugo pamtiti. Upustite se u avanturu na četiri točka i osetite strast i uzbuđenje!

Podrška za klijente
ATV & NAUTICA centra

Servis i održavanje

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Zato svim našim kupcima obezbeđujemo efikasnu uslugu kako bi mogli bezbrižno uživati u korišćenju plovila ili vozila.

Dodatna oprema

Uz glavni prodajni program, osiguravamo i sve potrebne dodatke kako biste bili potpuno opremljeni za svaku avanturu na vodi ili kopnu.

Transport plovila

Vaše poverenje je naš prioritet, stoga se obratite nama za sve informacije i detalje vezane za promenu destinacije vašeg plovila.

Staro za novo

Ukoliko ste vlasnik plovila, motora ili ATV-a kupljenog u ATV & NAUTICA centru, nazovite nas i brzo i jednostavno izvršite zamenu za novi model.

NEWSLETTER

Prijavite se za najnovije vesti
i uživajte u svim pogodnostima
koje vam pruža ATV & NAUTICA centar.
Vaša avantura počinje ovde!