O brendu

Stručnost Raymarine kompanije u oblasti morske elektronike proteže se još od davne 1923. godine, kada je stvoren prvi ehosonder. Pionirskog duha, 1974. godine su stvorili revolucionarni autopilot sistem namenjen rekreativnim brodovima, a samo petnaest godina kasnije, 1989. godine, razvili su jezik SeaTalk, koji omogućava povezivanje elektronskih uređaja putem jednog kabla. Neumornim istraživanjem i razvojem, 2004. godine su lansirali prvi morski multifunkcionalni displej, koji je odmah osvojio nagradu, postavši neizostavni deo C serije.

Od samog osnivanja, strast prema nautičkoj  tehnologiji pokreće ih napred, dok su istovremeno posvećeni pružanju izuzetnih proizvoda i usluga. Ono što ih zaista izdvaja je tim jedinstvenih i talentovanih pojedinaca, koji svoje neizmerno iskustvo u jedrenju, ribolovu i krstarenju donose sa sobom na posao svakog dana.

Raymarine proizvodi su poznati po svojoj pouzdanosti, kvalitetu i naprednim tehnološkim karakteristikama. Sa širokim asortimanom elektronskih uređaja, kao što su ploteri, sonari, autopiloti i VHF radio stanice, možete biti uvereni da ćete imati sve što vam je potrebno za sigurnu i ugodnu plovidbu.

cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper
Uređaji za krstarenje
Uređaji za robolov

Kao dugogodišnji lideri u elektronici za rekreativnu plovidbu, Raymarine nudi senzore visokih performansi i inteligentne navigacijske sisteme za bezbrižno krstarenje.

Ploteri               Radari               Autopiloti

Raymarine elektronika za ribarski brod, od kartografa do napredne tehnologije CHIRP sonara, pruža podvodnu inteligenciju za pronalaženje ribe na skrivenim mestima nevidljivim ljudskom oku.

Ploteri               Sonari               Autopiloti

Možda vas interesuje

Moto program

Uz nas, vaša avantura na dva točka
postaje još uzbudljivija i komfornija. Otkrijte svet moto avanture  i prepustite se nezaboravnim moto iskustvima!

ATV & NAUTICA salon 2

Posetite naš specijalizovani salon
sa širokim asortimanom motocikala
i ATV vozila i upoznajte se sa svim
dostupnim modelima.
Adresa: Svetolika Nikačevića 1

ATV vozila

Bez obzira da li ste početnik ili iskusan vozač, ATV vožnja će vam pružiti nezaboravno iskustvo koje ćete dugo pamtiti.
Upustite se u avanturu na četiri točka
i osetite strast i uzbuđenje!

Podrška za klijente
ATV & NAUTICA centra

Servis i održavanje

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Zato svim našim kupcima obezbeđujemo efikasnu uslugu kako bi mogli bezbrižno uživati u korišćenju plovila ili vozila.

Dodatna oprema

Uz glavni prodajni program, osiguravamo i sve potrebne dodatke kako biste bili potpuno opremljeni za svaku avanturu na vodi ili kopnu.

Transport plovila

Vaše poverenje je naš prioritet, stoga se obratite nama za sve informacije i detalje vezane za promenu destinacije vašeg plovila.

Staro za novo

Ukoliko ste vlasnik plovila, motora ili ATV-a kupljenog u ATV & NAUTICA centru, nazovite nas i brzo i jednostavno izvršite zamenu za novi model.

NEWSLETTER

Prijavite se za najnovije vesti
i uživajte u svim pogodnostima
koje vam pruža ATV & NAUTICA centar.
Vaša avantura počinje ovde!