O brendu

Saxdor Yachts je privatno vlasništvo finskih proizvođača premium brodova, sa sedištem u Helsinkiju. Njegova podružnica, Saxdor Shipyard, nalazi se u Elk, Poljska. Tim iza ovog brenda je iskusan i nagrađivan. Sakari Mattila, osnivač Saxdora, takođe je osnovao Aquador, Paragon, XO brodove i Axopar.
Brend Saxdor predstavlja performanse, dizajn i veću vrednost za vaš novac. Mi snažno verujemo u pravljenje modernih, moćnih čamaca koji su užitak za upotrebu i uvek nude više vrednosti.

Dizajn i performanse

Saxdor-ova filozofija dizajna može se opisati kao kombinacija italijanskog vrhunskog dizajna, američke funkcionalnosti, nemačkog kvaliteta, francuske konkurentne cene i skandinavskog načina plovidbe. Inovativni dizajn broda, gde svaki kvadratni centimetar ima svoju svrhu, način je na koji se izražavaju inženjeri Saxdora.

cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Dvostepeno V-dno je izuzetno sposobno da brzo i jednostavno klizi kroz talase, pružajući stabilnost čak i u nemirnim uslovima. Osim toga, pametno dno poboljšava efikasnost goriva, što predstavlja jednu od ključnih karakteristika Saxdor konceptualnog razmišljanja.

Serije i modeli

Saxdor 200 Saxdor 205 Saxdor 270 GTO Saxdor 320 GT Saxdor 320 GTC Saxdor 320 GTO Saxdor 400 GTO / GTC keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Izdvajamo iz ponude

Možda vas interesuje

Moto program

Uz nas, vaša avantura na dva točka
postaje još uzbudljivija i komfornija. Otkrijte svet moto avanture  i prepustite se nezaboravnim moto iskustvima!

ATV & NAUTICA salon 2

Posetite naš specijalizovani salon
sa širokim asortimanom motocikala
i ATV vozila i upoznajte se sa svim
dostupnim modelima.
Adresa: Svetolika Nikačevića 1

ATV vozila

Bez obzira da li ste početnik ili iskusan vozač, ATV vožnja će vam pružiti nezaboravno iskustvo koje ćete dugo pamtiti.
Upustite se u avanturu na četiri točka
i osetite strast i uzbuđenje!

Podrška za klijente
ATV & NAUTICA centra

Servis i održavanje

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Zato svim našim kupcima obezbeđujemo efikasnu uslugu kako bi mogli bezbrižno uživati u korišćenju plovila ili vozila.

Dodatna oprema

Uz glavni prodajni program, osiguravamo i sve potrebne dodatke kako biste bili potpuno opremljeni za svaku avanturu na vodi ili kopnu.

Transport plovila

Vaše poverenje je naš prioritet, stoga se obratite nama za sve informacije i detalje vezane za promenu destinacije vašeg plovila.

Staro za novo

Ukoliko ste vlasnik plovila, motora ili ATV-a kupljenog u ATV & NAUTICA centru, nazovite nas i brzo i jednostavno izvršite zamenu za novi model.

NEWSLETTER

Prijavite se za najnovije vesti
i uživajte u svim pogodnostima
koje vam pruža ATV & NAUTICA centar.
Vaša avantura počinje ovde!