O brendu

Sea Ray, vodeći brend u industriji brodogradnje koji se neprestano razvija već više od 60 godina, isporučuje vrhunske čamce i kruzere koji zadovoljavaju i najzahtevnije potrebe svih ljubitelja plovidbe. U svetu nautike, Sea Ray je sinonim za kvalitet, luksuz i izuzetnu izdržljivost. Kada se susretnete sa plovilom Sea Ray®, odmah ćete ga prepoznati. Oduševićete se na prvi pogled. A to je zahvaljujući tome što su svi modeli Sea Raya dizajnirani sa elegantnim, ali modernim stilom koji je karakterističan samo za ovaj brend.

Dizajn i performanse

Prvi utisak koji imate kada ugledate Sea Ray brodove je neuporediva elegancija i sofisticiranost. Svaka linija korpusa je pažljivo osmišljena kako bi se postigla savršena ravnoteža između estetike i aerodinamike. Svedeni i pročišćeni oblici daju im istovremeno moderan i klasičan izgled. Ovaj brend je definitivno u vrhu po pitanju dizajna brodova.

cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Kada god stanete na palubu Sea Ray broda, osetićete snažno prisustvo vrhunskih performansi. Ovi brodovi su projektovani sa najnovijim tehnološkim dostignućima kako bi se postigla savršena ravnoteža snage, brzine i okretnosti.
Bez obzira da li je u pitanju manji model za krstarenje po jezeru ili veći u kojem možete ploviti otvorenim morima, Sea Ray brodovi će vas impresionirati svojom besprekornom izdržljivošću i performansama.

Serije i modeli

Izdvajamo iz ponude

Možda vas interesuje

Moto program

Uz nas, vaša avantura na dva točka
postaje još uzbudljivija i komfornija. Otkrijte svet moto avanture  i prepustite se nezaboravnim moto iskustvima!

ATV & NAUTICA salon 2

Posetite naš specijalizovani salon
sa širokim asortimanom motocikala
i ATV vozila i upoznajte se sa svim
dostupnim modelima.
Adresa: Svetolika Nikačevića 1

ATV vozila

Bez obzira da li ste početnik ili iskusan vozač, ATV vožnja će vam pružiti nezaboravno iskustvo koje ćete dugo pamtiti.
Upustite se u avanturu na četiri točka
i osetite strast i uzbuđenje!

Podrška za klijente
ATV & NAUTICA centra

Servis i održavanje

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Zato svim našim kupcima obezbeđujemo efikasnu uslugu kako bi mogli bezbrižno uživati u korišćenju plovila ili vozila.

Dodatna oprema

Uz glavni prodajni program, osiguravamo i sve potrebne dodatke kako biste bili potpuno opremljeni za svaku avanturu na vodi ili kopnu.

Transport plovila

Vaše poverenje je naš prioritet, stoga se obratite nama za sve informacije i detalje vezane za promenu destinacije vašeg plovila.

Staro za novo

Ukoliko ste vlasnik plovila, motora ili ATV-a kupljenog u ATV & NAUTICA centru, nazovite nas i brzo i jednostavno izvršite zamenu za novi model.

NEWSLETTER

Prijavite se za najnovije vesti
i uživajte u svim pogodnostima
koje vam pruža ATV & NAUTICA centar.
Vaša avantura počinje ovde!