O brendu

Od kada se pojavio pre dve decenije, Segway je posvećeno radio na tome da svetu pruži tehnološki najnaprednija vozila. 

Danas, brend u svom portfoliu ima više od 1.000 ključnih patenata u dizajnu vozila, zdravstvu, tehnologijama samobalansiranja, IOT / IOV tehnologijama, a mnogi od brojnih inovativna proizvoda su doslovno promenili svet. Takođe, Segway sarađuje i isporučuje tehnologije vodećim svetskim kompanijama kao što su Ford, BMW, GM, Ferrari, SEAT, Intel, Google, Amazon i druge.

2018. godine osnovano je posebno odeljenje Segway Technology Co. Ltd. za istraživanje, razvoj, proizvodnju i prodaju terenskih vozila – ATV, SSV i UTV, koji danas prepoznajemo kao Segway Powersports.

Dizajn i performanse

SEGWAY linija impresionira svojom raznolikošću modela koje nudi, od vrhunskog FUGLEMAN modela za terensku i rekreativnu vožnju, preko sportsko-rekreativnog VILLAIN modela, do moćnog SNARLER vozila koje je spremno za sve terene.
Aerodinamika je besprekorna, zahvaljujući pažljivo dizajniranim površinama i spojevima.
Sva tri vozila dolaze sa bogatim izborom voznih opcija, uključujući inovativnu hibridnu verziju koja predstavlja vrhunac tehnologije koju je SEGWAY kompanija usavršila. Ova verzija se ističe boljim performansama od potpuno električne opcije kada su u pitanju ATV vozila.

cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Serije i modeli

IZDVAJAMO IZ PONUDE

Možda vas interesuje

Nautički program

Naša selekcija plovila garantuje vam neponovljivo iskustvo na vodi. Pružite sebi mogućnost da uživate u visokom nivou luksuza i udobnosti dok istražujete prelepe destinacije.

Moto program

Uz nas, vaša avantura na dva točka
postaje još uzbudljivija i komfornija. Otkrijte svet moto avanture  i prepustite se nezaboravnim moto iskustvima!

Podrška za klijente
ATV & NAUTICA centra

Servis i održavanje

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Zato svim našim kupcima obezbeđujemo efikasnu uslugu kako bi mogli bezbrižno uživati u korišćenju plovila ili vozila.

Dodatna oprema

Uz glavni prodajni program, osiguravamo i sve potrebne dodatke kako biste bili potpuno opremljeni za svaku avanturu na vodi ili kopnu.

Transport plovila

Vaše poverenje je naš prioritet, stoga se obratite nama za sve informacije i detalje vezane za promenu destinacije vašeg plovila.

Staro za novo

Ukoliko ste vlasnik plovila, motora ili ATV-a kupljenog u ATV & NAUTICA centru, nazovite nas i brzo i jednostavno izvršite zamenu za novi model.

NEWSLETTER

Prijavite se za najnovije vesti
i uživajte u svim pogodnostima
koje vam pruža ATV & NAUTICA centar.
Vaša avantura počinje ovde!