O brendu

Suzuki zaštitni znak je prepoznat od strane ljudi širom sveta kao brend čiji proizvodi pružaju kvalitet, inovaciju, pouzdanost i originalnost. 

Od laganih i prenosivih DF2.5 do impresivne snage nagrađenog DF350A, Suzuki ima vanbrodski motor za svaku namenu. Osim toga, jedinstveno za Suzuki, motori koji se koriste u našem nizu nagrađivanih vanbrodskih motora uvek su dizajnirani posebno za rigoroznost morskog korišćenja, što znači da svi četvorotaktni Suzuki vanbrodski motori mogu pružiti tišu, gorivo-efikasnu tehnologiju bez žrtvovanja snage i performansi.

Dizajn i performanse

Kada je u pitanju performanse, Suzuki vanbrodski motori su na vrhunskom nivou. Njihov napredni četvorotaktni mehanizam omogućava efikasno sagorevanje goriva, što rezultira neverovatnom snagom i ubrzanjem. Ovi motori su dizajnirani tako da pruže maksimalnu svestranost i fleksibilnost, bez obzira na vrstu plovila koje koristite.

cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Ono što posebno izdvaja Suzuki vanbrodske motore je njihova pouzdanost. Ovi motori su izgrađeni sa visokokvalitetnim materijalima i pažljivo dizajnirani kako bi izdržali najzahtevnije uslove plovidbe. Bez obzira da li se nalazite na mirnim jezerima ili se suočavate sa talasima na otvorenom moru, možete se osloniti na Suzuki vanbrodske motore da vas nikada ne iznevere.

Serije i modeli

V6 / 225 - 350HP
IN-LINE 4 / 70 - 200HP

DF70    DF80    DF90    DF100    DF115

DF140    DF150    DF175    DF200

Izdvajamo iz ponude

Možda vas interesuje

Moto program

Uz nas, vaša avantura na dva točka
postaje još uzbudljivija i komfornija. Otkrijte svet moto avanture  i prepustite se nezaboravnim moto iskustvima!

ATV & NAUTICA salon 2

Posetite naš specijalizovani salon
sa širokim asortimanom motocikala
i ATV vozila i upoznajte se sa svim
dostupnim modelima.
Adresa: Svetolika Nikačevića 1

ATV vozila

Bez obzira da li ste početnik ili iskusan vozač, ATV vožnja će vam pružiti nezaboravno iskustvo koje ćete dugo pamtiti.
Upustite se u avanturu na četiri točka
i osetite strast i uzbuđenje!

Podrška za klijente
ATV & NAUTICA centra

Servis i održavanje

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Zato svim našim kupcima obezbeđujemo efikasnu uslugu kako bi mogli bezbrižno uživati u korišćenju plovila ili vozila.

Dodatna oprema

Uz glavni prodajni program, osiguravamo i sve potrebne dodatke kako biste bili potpuno opremljeni za svaku avanturu na vodi ili kopnu.

Transport plovila

Vaše poverenje je naš prioritet, stoga se obratite nama za sve informacije i detalje vezane za promenu destinacije vašeg plovila.

Staro za novo

Ukoliko ste vlasnik plovila, motora ili ATV-a kupljenog u ATV & NAUTICA centru, nazovite nas i brzo i jednostavno izvršite zamenu za novi model.

NEWSLETTER

Prijavite se za najnovije vesti
i uživajte u svim pogodnostima
koje vam pruža ATV & NAUTICA centar.
Vaša avantura počinje ovde!